Maatwerk met de juiste oplossingen

Vaak is de onderneming de spil van de financiële situatie van beide ex-partners en hun kinderen. Maatwerk is daarbij essentieel. De regelingen die getroffen worden, moeten bij jullie passen. Er wordt tijdens de mediation gezocht naar de juiste oplossingen. Is het nodig daarvoor buiten de gebaande paden te treden, dan nemen wij die stap en zoeken we naar een creatieve uitkomst. 

Zo kan er:

  • Een waarderingsdeskundige aangewezen worden die voor beide partijen de onderneming waardeert;
  • Een andere financieel deskundige worden ingeschakeld;
  • Een advocaat-coach ingeschakeld worden bij complexe situaties.
     

Advocaat-mediator van HELIO advocaten|mediators

Een advocaat-mediator van HELIO advocaten|mediators heeft specifieke kennis van ondernemingen, fiscaliteit, financiering en vennootschapsstructuren. Kortom dé essentiële zaken die bij (het verdelen van) ondernemingen spelen. 

Het zoeken naar een duurzame oplossing gaat verder dan het maken van afspraken tussen beide partijen. Zo kijkt de fiscus naar de gevolgen van een echtscheiding en vaak vinden banken er ook wat van – en kunnen zelfs een financiering weigeren. Over de financiering van de echtscheiding zelf, hebben banken zelfs een duidelijke visie. Met mediation ga je samen met financiële instellingen op zoek naar een oplossing.