Over HELIO advocaten|mediators

Mediation via HELIO advocaten|mediators werpt helder licht op jouw geschil. Bijvoorbeeld wanneer het lastig is om je scheiding af te wikkelen. Of als je zit met een zakelijk conflict. Onze advocaat-mediators zijn vernieuwend in mediation. Ze zorgen ervoor dat jij positief uit een impasse of lastige situatie komt. 

Het licht van de zon

De gespecialiseerde advocaat-mediators van HELIO advocaten|mediators geven een invulling aan mediation die net zo uniek en essentieel is als de zon. De zon geeft licht aan ons leven en brengt ons opklaringen na donkere periodes. De zon geeft ons energie. Vanuit die benadering werken onze advocaat-mediators aan het oplossen van conflicten en het toepassen van mediation bij scheidingen of andere familiekwesties. 

Een gouden standaard

Onze advocaat-mediators plaatsen jouw kwestie in een nieuw daglicht. Wij gaan voor een gouden standaard in mediation en leveren altijd maatwerk. Wij treden buiten gebaande paden om tot een oplossing te komen die precies bij jou past. Zodat jij verder kunt vol nieuwe, positieve energie. Met je bedrijf. Met je werk. Met je leven.