De kosten van Mediation

De kosten van mediation worden in bijna alle gevallen gedragen door beide partijen. Dit geldt voor zowel familiemediation als zakelijke mediation. 

Mediation is maatwerk

Elk geschil en elk mediationtraject zijn uniek. Omdat maatwerk bij HELIO advocaten|mediators een speerpunt is, adverteren wij niet met een vast uurtarief. Afhankelijk van de situatie waarin beide partijen verkeren, zoeken we naar de juiste stappen in het traject. Als bij de mediation geen ondernemer of onderneming is betrokken, dan vallen de kosten vaak lager uit. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van jouw mediationtraject. 
 

Mediation wordt soms vergoed

Er zijn rechtsbijstandsverzekeraars die de kosten van mediation vergoeden. Kijk dus of jullie geschil eventueel via je rechtsbijstandsverzekeraar verzekerd is. Als dat het geval is, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

De kosten voor zakelijke mediation


Bij zakelijke mediation hanteren we een uurtarief afhankelijk van het geschil. Wij leveren maatwerk en willen teleurstelling over de hoogte van de nota voorkomen. Neem daarom contact met ons op om dit te bespreken. 

Ga je scheiden of zoek je effectieve begeleiding het oplossen van een zakelijk conflict? Neem dan contact op met HELIO advocaten|mediators via e-mail info@helioadvocaten.nl of telefonisch 0165 – 592 000.