Kies voor vFAS advocaat-mediators

De advocaat-mediators van HELIO advocaten|mediators zijn aangesloten bij vFAS, de vereniging van advocaten en mediators die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie-, gezins- en erfrecht.

Met een advocaat-mediator die is aangesloten bij vFAS ben je ervan verzekerd dat je wordt bijgestaan door een neutrale mediator. Een professional die op de hoogte is van de meest recente wetgeving. 

De kwaliteit van het mediationtraject én de juridische, fiscale en financiële afwikkeling zijn bewaakt met een vFAS-advocaat-mediator. De advocaat-mediator die is aangesloten bij vFAS moet zorgen dat beide partners begrijpen wat er afgesproken is en dat beide partners volledig geïnformeerd zijn, zodat ze een afgewogen beslissing kunnen maken. Voor het fiscale en financiële gedeelte schakelt de mediator zo nodig de hulp in van een deskundige uit zijn eigen netwerk. 

Wat doet de vFAS advocaat

In deze animatie zie je hoe een mediationproces verloopt bij een vFAS-mediator. Wil je na het zien van deze video overleg hebben met onze familie mediators?

Je kunt dan contact opnemen door te mailen naar info@helioadvocaten.nl of te bellen naar 0165 – 592 000