Mediator in Roosendaal

Ben je op zoek naar een mediator in Roosendaal omdat je er samen niet uit komt? Wil je samen tot een oplossing komen waar beide partijen achter staan zonder vervelende juridische procedures? Dan ben je bij HELIO advocaten|mediators aan het juiste adres. Onze mediators in Roosendaal staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Met oog voor emoties, ruimte voor gesprek en sterke kennis op inhoudelijk vlak proberen we je zo goed mogelijk te helpen in een lastige situatie. Maak snel een afspraak met een mediator in Roosendaal.

Wat is mediation?

Tijdens een mediation traject helpt en begeleidt een mediator mensen bij een privékwestie of een zakelijk geschil. Een mediator geeft de juiste informatie en vertelt wat de (on)mogelijkheden zijn, zodat beide partijen samen een weloverwogen beslissing kunnen maken. Een groot voordeel van mediation is het feit dat er geen inhoudelijk juridisch proces hoeft plaats te vinden. Hiermee is een geschil vaak sneller en goedkoper opgelost.

Wat doet een mediator in Roosendaal?

Onze mediators staan neutraal en onafhankelijk in elk proces en bekijken de zaak altijd objectief. Omdat onze mediators ook advocaat zijn, weten zij hoe procedures bij rechtbanken in zijn werking gaan. Hierdoor kunnen wij het probleem in een juridisch kader plaatsen. Dit maakt mediation met onze mediators uit Roosendaal bijzonder effectief. Je wordt optimaal geïnformeerd zodat je samen tot een duurzame oplossing kunt komen waar beide partijen achter staan. 

Mediator bij zakelijke geschillen

Ben je op zoek naar een mediator in Roosendaal voor zakelijke geschillen? Onze mediators hebben een ruime ervaring als ondernemer en mediator. Hiermee is HELIO advocaten|mediators gespecialiseerd in het oplossen van zakelijke conflicten. Wij houden niet alleen rekening met zakelijke en commerciële aspecten, maar er is ook ruimte voor persoonlijke belangen. Dat noemen wij oplossingsgerichte begeleiding op het hoogste niveau.

Familiemediation

Bij complexe familieomstandigheden kan het handig zijn om een mediator in te schakelen. Denk hierbij aan echtscheidingen of een familieconflict. Onze mediators zorgen ervoor dat beide partijen tevreden zijn over de oplossing die past bij de situatie. De voordelen van familiemediation bij HELIO advocaten|mediators in Roosendaal zijn:

  • Wij zijn aangesloten bij vFAS.
  • We begeleiden vanuit een heldere werkwijze in drie fasen
  • Wij hebben uitgebreide expertise

 

Wij vertellen je graag meer over onze aanpak bij familiemediation in Roosendaal.

Neem contact op met een mediator in Roosendaal

Wil je weten hoe een traject met een van onze mediators eruit ziet of wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0165 – 592 000 of per email via info@helioadvocaten.nl. Wij staan klaar voor je en denken graag mee over een oplossing.