Hulp van een mediator vlakbij Zeeland

Een mediator vlakbij Zeeland vind je bij HELIO advocaten|mediators. Zit je in een familieconflict of kom je er zakelijk niet aan uit? Onze mediators staan klaar voor je om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Een oplossing waar beide partijen tevreden over zijn, dat is onze uitgangspositie. In onze aanpak houden we rekening met emoties, voldoende ruimte voor gesprek en bieden wij sterke inhoudelijke kennis om jullie goed te informeren over de verschillende mogelijkheden. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordeel van een mediator nabij Zeeland

Een belangrijk voordeel van een mediator vlakbij Zeeland is dat wij procedures bij rechtbanken als geen ander kennen. Onze mediators zijn namelijk ook advocaat. Wij plaatsen het probleem in een juridisch kader, zonder dat dit recht doet aan de meningen en gevoelens van beiden. Zo objectief mogelijk informeren wij naar de mogelijkheden die gelden voor beide partijen. Dit maakt mediation in Zeeland met onze mediators bijzonder effectief.

Specialisaties van HELIO

De mediators van HELIO advocaten|mediators hebben een ruime en brede ervaring in mediation en staan klaar om jou te begeleiden, ook in Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding bij familieconflicten of zakelijke geschillen. Onze specialisaties zijn:

 

Wij helpen je graag zonder dat er een lang juridisch proces wordt gestart.

Maak direct een afspraak

Wil je direct een afspraak met een HELIO mediator? Ons kantoor is gelegen op korte afstand van Zeeland, namelijk in Roosendaal. Vul het contactformulier in op onze website. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en vertellen je meer over onze mediation diensten in Zeeland. Je kunt ons ook vrijblijvend telefonisch bereiken via 0165 – 592 000 of per email via info@helioadvocaten.nl. Wij staan klaar voor je en denken graag mee over een oplossing.